NY BLOGG, FORTSÄTT LÄSA DÄR!!

Hej på er! För första gången i mitt blogg-liv (kan man skriva så?!) så har jag en bra anledning till varför uppdateringen är som den är. Jag har nämligen startat en ny blogg som jag börjat skriva på istället. Whaaat? Japp den trogne blogg.se-bloggaren har gått och bytt till devote. Jag är så fruktansvärt besviken på blogg.se så nu har jag börjat prova devote och gillar det mer och mer. MEN jag kommer inte ta bort denna blogg. Den kommer ALLTID finnas kvar för jag känner att är stolt över det jag skrivit (vissa inlägg jag syftar på) och det är ingenting jag vill radera ut ur mitt liv. Vill kunna titta tillbaka på mina tonårsdagar när jag blir äldre. Med andra ord, det finns ingenting i denna blogg som jag skäms över. 
Hur länge jag kommer stanna på devote vet man aldrig. Jag kanske tröttnar eller blogg.se kanske förbättras, då kommer jag förmodligen tillbaka. Jag hoppas av hela mitt hjärta att mina trogna läsare kommer fortsätta att följa mig även fast jag bytt bloggportal & jag kan lova er massor av förbättringar! 

Nu har jag inte hunnit blogga så jätte mycket på den nya bloggen så det är lite tomt på inlägg men det får ni ta med en nypa salt! Här är den i alla fall: http:/adelinanorstrom.devote.se ! BÖRJA FÖLJ DÄR OCKSÅ!!

Angående bloglovin så har jag tagit bort min blogg därifrån och ska lägga in min nya istället. Så det kan ju ni också göra om det är så att ni redan följer mig på denna blogg :)


Några spontana kommentarer på mitt (förmodligen) sista inlägg? Vill gärna höra om ni tycker det är bra eller inte och om ni kommer fortsätta läsa osv... Så i alla fall gå in och på den nya bloggen HÄÄÄÄÄÄR.

Älskar er mina läsare, glöm inte det!

tror det blir en tjejkväll framöver...eller hur?

 

HÅLTIMME

Hej på er! Är hemma på ett två timmars hål så tänkte uppdatera lite snabbt. Har hunnit pluggat lite (även fast inget av det jag pluggade faktiskt gav någon nytta eftersom jag redan glömt bort allting haha) och nu ska jag bädda ner mig i sängen och titta på gossip girl. Känns bra att få värma sig lite från den hemska kylan som är ute! Hoppas ni får en bra dag, kram :)

GODNATT


Wish you were here♥

BEAUTY STUFF
det är frågan det

Haha skaffade nyss en blogg på devote, ett av de ställen jag faktiskt har bloggat på förut (under väldigt kort period dock) och helt seriöst det kändes som att jag var otrogen mot blogg.se. Jag kan bara inte byta hahah... Men jag måste göra något åt designen. Men vad eller när jag ska få tid det vette sjutton haha..... Kanske ska jag prov blogga lite på devote eller vad tycker ni? Det suger ju att det är så fruktansvärt mycket reklam där och så kan man inte få bilderna lika stora som jag vill ha de... Gaah va komplicerat allt ska vara.


Passande bild jag vet...

byta bloggportal?

Wiiie den här bloggen suger haha. Har ingen fantasi över huvudtaget. Känns ju så tråkigt att bara blogga om min vardag eftersom den nu ser ut såhär: skola, plugga, sova, äta typ. Fast kanske inte riktigt i den ordningen. Men ska försöka så gott jag kan! Och blogg.se har ju inte direkt blivit bättre, döööö. Vill byta bloggportal men ändå inte. Har ju bloggat här jäääämt men blogg.se har verkligen blivit sämre. Beslutsångest. 

Har i alla fall redan slutat, 12.10 på tisdagar, gött! Tänkte dra iväg till gymmet men det bara öser ner regn så jag tror jag stannar kvar här i sängen och pluggar lite istället. Ska iväg på möte senare så det är väl bra att få läxorna gjorda! Hur ser eran dag ut? :)
RSS 2.0