new in

Vero Moda 500:-

jag skrattar åt dig, pappa.

Jadu pappa.. eller vågar jag kalla dig så? Nej vi struntar nog i det. Den första bilden visar en kommentar som jag fick i december av dig. Den andra bilden visar en kommentar som jag fick för några dagar sedan, en kommentar som jag blev enormt upprörd över. En kommentar som jag trodde var från någon i min egna ålder. För det är oftast ungdomar som skriver anonymt, eftersom dom inte kan stå för det dom säger&tycker. Nämen titta, är det inte samma ip-adress? Jo visst är det de. Jag är inte helt jävla dum i huvudet, trodde du verkligen att jag inte skulle få reda på att det var du? En fågel viskade i mitt öra som antog att det var du. Men jag täntke " neej det måste vara någon i min egna ålder, varför skulle en fullfuxen man skriva anonymt?". Haha jag hade så fel. Du är visst inte så mogen du. Inte för att jag någonsinn trott det heller men jag trodde att du hade lite ryggrad i alla fall. Nu har du klart och tydligt visat att du inte har det i alla fall. Jag är inte särskilt förvånad. Du har inte direkt bevisat det motsatta på dom senaste 13åren.
Och vet du vad? Jag vet sanningen. Jag vet sanningen så jääävla väl. Vet du vad sanningen är? Det ska jag tala om för dig. Sanningen är att du är en fruktansvärt misslyckad man. Hoppas det svider. Du har haft så jävla många år, så jävla många chanser att göra något åt ditt livs största misstag. Har du tagit chansen? Nej. Och att kommentera anonymt som en jävla liten treåring gjorde inte saken bättre kan jag lova dig.
Men jag är inte sårad, jag är inte arg. Tvärt emot. Jag sitter och skrattar. Skrattar åt en fullfuxen man som är omognare än en 16årig tjej. Det får mig att må väldigt bra faktist. Så mycket du går miste om. Så mycket du inte vet om mig. Men jag kan lova dig att precis vid detta tillfälle så är jag jävligt stolt över mig själv. Stolt för att jag är så stark inom mig, stolt för att jag vågar stå för vad jag tycker och stolt för att jag vet att jag aldrig någonsin skulle kunna göra det du gjorde mot mig och min bror. Till mina framtida barn så ska jag vara det du aldrig var. En förälder.
Du kommer få leva med detta misstag i resten av ditt liv. Inget kan ändra ditt val. Du kan inte få det ogjort. Men jag, ja.. jag ska leva ett bra liv. Jag ska inte tänka på dig. Jag ska tänka på vilken underbar, smart, klok och fin tjej min pappa har förlorat. Stackars dig säger jag bara. Du kan ju höra av dig när du är på samma nivå som mig. Nej just det, du kommer aldrig nå dit.Lycklig

såhär ser resten av min dag ut... tyvärr


JAG ÄLSKAR MIN POJKE.

Är så otroligt glad att jag har dig älskling. Finns ingen som kan få mig att må så bra som du gör.♥
nattinatti

Nu ger jag upp med allt pluggande! Blir att titta på sex and the city och sen sova, godnatt!


snart så...


you of all the people, really?


till "wiseguy"

Till dig som skrev den "anonyma" kommentaren: Först och främst, det mesta skrev jag från mitt egna perspektiv och egna tankar/åsikter. Det kan inte du döma vad som är sanning eller inte. Och är det något i texten som visar sig vara tvärt om vad jag påstått så snälla tala om sanningen då i stället. För jag hör saker från en och annan och då blir det ganska självklart att jag tror på det. Om du nu vet "sanningen" så varför säger du det inte till mig då? Jag kanske behöver få veta så att jag kan ändra på mina åsikter? Varför skriva det anonymt på min blogg utan att säga vad du ens menar? Kom fram till mig, skriv på facebook, vad som helst. Berätta. Men var för fan inte anonym. Jag vet mycket väl att du har med texten att göra så lika bra att säga vem du är så du inte sjunker ännu mer i mina ögon.

jag har snart tappat hoppet.

Jag känner att jag måste få skriva av mig lite. Saker och ting händer, vilket får mig att tänka. Här om dagen så såg jag på facebook att min "farmor" har dött. En släkting som jag säkert inte träffat sedan jag var en liten baby. Detta fick jag reda på genom att se mina kusiners facebook-uppdateringar. Kusiner som jag egentligen inte vågar kalla kusiner. Vilket borde vara ganska förståligt om ni ser det från mitt perspektiv.

Mycket har förändrats på bara några år. Det hela började med att jag fick tag på min faster genom facebook, och därmed andra släktingar. Och vi har snackat och så på facebook, och nu vet jag i alla fall att jag har en släkt på min pappas sida också, jag vet vilka de är. Men om jag ser dom i verkligheten så flippar jag ut. Jag vågar inte säga hej. Jag vågar knapt kolla på personen. För det känns så sjukt konstigt. Släkt är något man ska ha från födsel till döden. Inte något som bara dyker upp en vacker dag i maj. Okej det kanske inte var just maj men ni fattar poängen. Ni är flera stycken, kom fram till mig och Adam. Låt inte oss ta första steget. Det är inte mer än rätt. Ni vet vilka vi är och har vetat hur länge som helst. Ni har haft chansen så länge. Jag och Adam vet knappt vilka alla ni är.
Så tillbaka till det där med min farmor. När jag såg det där fick jag en liten klump i min mage. Jag har sparat en del "grattis" kort från när jag var liten. Ett av dom var från min farmor, på min ett-årsdag. Jag kommer inte ihåg henne ett dugg, vet inte ens hennes namn, och vem vet hon kanske inte tyckte om mig? Haha. Jag har ingen aning. Men nånstans inom mig så har jag alltid haft ett litet hopp. Ett hopp om att jag skall få träffa denna släkt som jag förlorat som bebis. Och därav även min farmor. Men nu vet jag hundra procent säkert, att jag aldrig kommer få träffa henne. Jag tappade hoppet totalt. Mamma förstod inte alls varför jag var ledsen. Kan man sörga någon som man aldrig haft? Nej det kanske man inte kan. Och det var förmodligen inte därför jag var ledsen heller. Det som gjorde mig så jävla ledsen var att jag tappade hoppet. Jag menar, folk dör. Varje dag. Och vem vet, snart kanske det försvinner mer personer från min släkt som jag aldrig träffat? Nu vill jag inte låta alls för dyster men man vet ju aldrig vad som händer. En sak vet jag säkert, om min pappa skulle dö innan jag fått träffa honom så skulle jag vara så jävla ledsen. Även fast jag inte borde. Det var han som övergav mig och min bror, det är han som borde ta tag problemet och träffa oss. Men jag antar att det är mänskligt att känna som jag gör...

Och en till liten grej... Idag fick jag ett facebook meddelande från en okänd kvinna som jag ej vet vem det är. Men fick reda på att hon är mamma till ett par andra kusiner på min pappas sida. Hon skrev, precis som min faster gjort, att det vore jätte kul att träffas och blablabla. Hon nämnde också att jag borde ta en sväng förbi judon om jag var på lugnet för där skulle min kusin finnas. Ja, och vet du vem mer? Jo min HALVBROR! Nej tror inte jag tar svängarna förbi.

Jag är inte den människan som säger ifrån. Jag står oftast där med öppna armar och tar emot allting. Men nu måste jag sätta ner min fot. Jag klarar inte av folk som säger saker och lovar saker, utan att göra något åt det. Det var nästan tre år sedan som jag fick kontakt med min faster. Allt det hon skrev på facebook, att vi skulle träffas osv, har det hänt ? Nej. Självklart förstår jag att alla har ett liv, rutiner och vardagr osv. Men för fan lova inte något då.
Jag försöker inte döma någon här eller någonting. Jag tycker att den släkt jag fått kontakt med verkar hur underbara som helst, det gör jag verkligen! Men jag har blivit sviken av för många människor i mitt liv. Jag klarar inte hur mycket som helst.

För cirka ett år sedan så hade jag&min bror planerat att träffa våran pappa. Jag var på danslektion och under den tiden skulle våran pappa ringa till min bror Adam och säga om han hann träffas den dagen. Jag sprang till min telefon var femte minut den danslektionen. ... Han hörde aldrig av sig. Okej om han inte hade tid, men ring och säg det då i stället för att inte höra av sig alls. Sedan dess har han inte hört av sig.

Jag har snart inget hopp kvar. Om ni vill träffa mig, gör det då. Skriv inte bara massa saker och tro att det gör saken bättre. För jag kommer inte må bättre förren det faktist blir verklighet. För mycket snack, för lite verkstad. 
Jag vill inte bli besviken igen.Ingen förälder i världen har rätten till att överge sitt barn.

äntligen har jag tvättat mina converse!

Lite skillnad i alla fall!


I love everybody. Some I love to be around, some I love to avoid, and others I love to punch in the face


true story


I could seriously be able to marry myself right now

hihihiihi söndag♥

oh romeo where do you have your Juliet? Romeo, where's your girlfriend?


what doesn't kill you, makes you stronger


how to match - vilken outfit gillar ni mest??
Märks det att jag längtar efter sommaren eller??!

you don't know anything about me.


you make my day!Åhh blir så otroligt glad över sånna här kommentarer! När jag inte har någon blogglust över huvudtaget så dyker en sådan kommentar upp och gissa vad glad man blir! Vill plötsligt blogga dygnet runt då! Lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera, ni är grymma!


Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna,nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan och jag går i dagar i tröjan du hatar


I wish I could wear this smile all the time


you should be here

Go'kväll... Har precis sagt hejdå till pojkvännen och nu ska jag kolla på lite friends innan det blir dags för lite sömn! Morgondagens planer är att: tvätta & plugga. Sen ska vi fixa min cykel också. Efter att ha stått i förrådet flera måndader så finns det en del att fixa. Ska bli så himla skönt ett slippa köpa busskort varje månad! Äntligen kan man börja cykla! Dock tänkte jag faktist fylla på mitt busskort i fredags då det skulle gå ut. Men det gick inte ut då så jag såg det som ett tecken att jag inte skulle fylla på ännu en månad. Kan behöva pengarna.. Lite onödig information såhär på kvällen. Godnatt!


the feeling you get when you loose someone you never had


gina tricot - kosmetik kollektion

HISS ELLER DISS??


Untitled #57

så bra!


don't forget to smile today

Godmorgon! Sitter och äter frukost just nu men ska snart börja göra mig klar. Har idrott första timmen och vi ska ha spinning... känner mig inte så jätte taggad inför det såhär på morgonen. I alla fall så börjar jag klockan tio och slutar klockan tre med matte på sista timmen. Det kommer ta kål på mig, det kan jag lova. Och får vi tillbaka proven som vi gjorde i onsdags så kommer jag få en hjärtattack. Har så in h-vete svårt med matten och var så otroligt nervös när jag gjorde provet i onsdags. Har verkligen ingen blekaste aning om hur det gick. Kommer inte ens våga kolla på resultatet när jag får tillbaka det... Åh hoppas hon inte har rättat dom...

I alla fall jag ska inte klaga så mycket mer för det är ju fredag idag, hur sköööönt är inte det? Underbart! Nu ska jag inte sitta här och slöa, dags för lite nytta. Hoppas ni får en bra dag, kram!


14 MARS 2012 (gårdagens outfit)

Tights - Vero Moda
Linne - Bikbok
Kavaj - New Yorker
Armband - vänser, H&M. Höger, (vet ej=present).
Ring - Gina Tricot

ASYL

Vill bara ursäkta för den dåliga uppdateringen. Har haft väldigt mycket att göra dom senaste dagarna och bloggen kommer ju inte direkt först. Men det visste ni ju förstås redan! Vill börja med att säga att jag precis läst klart en bok. Jag Adelina Norström har läst en bok. KAN NI FATTA?!?!? Jag hatar nämligen att läsa. Jag läser endast om jag måste (i skolan) annars vågar jag inte ens titta på en bok.
Så vilken bok har jag läst? Jo jag har läst Asyl, fortsättnignen på den sanna historien Gömda (skriven av Liza Marklund och Maria Eriksson). Nu har jag alltså läst båda böckerna och jag är helt FAST. Har dock läst lite debattartiklar och liknande på nätet, och som vanligt finns det människor där ute som säger att historien inte är sann. Hur som helst så kommer vi nog aldrig få reda på den riktiga sanningen så därför väljer jag att tro på böckerna.
Ni som läst dom kanske vet att dom är extremt verkliga och jag själv anser att det kan vara svårt att få en bok att verka så verklig om den inte är det. Jag tror på denna händelse, kanske inte varje detalj men jag tror på att detta har hänt. Jag orkar inte ta upp vad boken handlar om men lite grann kan jag väl förklara för er som inte läst den.
Den handlar då om "Mia" som blivit förälskad i "mannen med om svarta ögonen", de lever ett hyfsat bra liv och får en dotter. Det slutar dock inte bra eftersom han börjar misshandla, våldta och även begripa sig på deras dotter "emma". Detta pågår under många år och när Mia gift om sig och fått ännu en son så börjar mannen med dom svarta ögonen förfölja dom runt om i hela Sverige, då han åter begripser sig på dom. Och lite kortfattat så slutar det med att de måste fly från Sverige. Det är med några få meningar vad Gömda handlar om. Asyl är då fortsättningen men minst lika spännande. För er som inte läst Gömda borde verkligen göra det. Man blir helt fast. Titta bara på mig, jag hatar att läsa men dessa böcker MÅSTE jag läsa. Är nu inne på tredje boken, en kvar. Eller var det två? Minns inte hur många det var men jag tänker läsa varenda en, det kan jag lova er. Jaja nu förstår ni varför jag uppdaterat så dåligt i alla fall. Dessa böcker gör en fängslad vid dom.


jag saknar våra dagar


Kände inte för att ta en vacker bild nu på slutet.. det var ju trots allt såhär vi var, hela tiden. Hehehe...

the boy who....


every guy should read this, because it's true


it shouldn't be like this anymore


åh sommar tack...


lite sent men.. dagens blogg + ny omgång!


Svar på frågestunden, del 2Ja det var otroligt länge sedan jag hade denna frågestund men har fortfarande inte svarat på andra delen. Anledning? Jo jag tänkte ju göra ett videoinlägg med svaren, vilket jag nu insett aldrig kommer hända så nu kör vi såhär i stället, hoppas det inte gör någonting. 

1. Vad är din dröm?
Svar: Jadu.. det är en bra fråga. Det är väldigt svårt att säga vad min dröm är. Jag har många drömmar haha. Min största dröm har alltid varit att få en familj med barn som har två föräldrar, när jag blir stor då. För det har jag själv aldrig haft. När folk frågat mig när jag var liten vad jag ville bli när jag blev stor har dom alltid fått svaret "mamma" så ja.. Samtidigt som jag har många andra drömmar, jag vill t.ex bli journalist eller barn-psykolog. Jag vill shoppa utan att tänka på priset, jag vill åka utomlands, jag vill träffa min pappa, osv,osv! Tror ni fattar!

2. Vad har du för mobil?
Svar: Jag har en samsung galaxy mini :)

3. Vad har du för data?
Svar: Jag har en Emachines, bärbar.

4. Har du kille? hur gammal e han? hur träffades ni?
hur gammal e han?
hur träffades ni?hur gammal e han? hur träffades ni?
Svar: Har redan svarat på det i den förra delen av svaren, men svaret är fortfarande JA :) Han fyller 17år om cirka en månad. Vi gick i samma klass på högstadiet så ja vi träffades genom skolan.

5. Vad andvänder du för smink?
Svar: Dessa:

( Ögonskuggan varierar, detta var ett exempel på en guldig ögonskugga jag brukar använda bara, men somsagt brukar ha ganska många olika. Och ja för tillfället har jag två mascaror för båda är på gränsen att ta slut haha)

6. Vad skulle du helst välja, ha jättemånga vänner eller några riktigt bra vänner?
Svar: Några riktigt bra vänner förstås :)

7. Vad är din favvo fäärrgg?
Svar: Rosaaa

8. Vad ångrar du mest i ditt liv? :)
Svar: Det sägs att man ska leva sitt liv utan ånger, men självklart finns det saker i mitt liv som jag önskar att jag inte hade gjort. Frågan är bara om jag fortfarande hade vart den jag är idag om jag inte gjort de saker. Hur som helst så tänker jag inte ta upp vad det är här i bloggen :)

9. Din favoritoutfit för tillfället? :)
Svar: I min egna garderob? Ingen aning, känns som att jag ser ut som skit varje dag haha. Men om jag hade haft tillräckligt med pengar så skulle jag helst gå runt såhär: (hitta fler önskeoutifts under kategorin "must have")
Untitled #53
10. Bästa vårtipset vad gäller kläder?
Svar: Ja ungefär som ovan då.. och mycket färger, ljust grönt, aprikost, solbrillor, skinnjacka, osv..
11. Ålder?
Svar: Jag är 16år för tillfället, fyller i september.
12. Hur hånglar man? xd
Svar: Man stoppar händerna under varandras fötter. Nejdu lilla vän det är något du får komma på själv, tro mig du kommer lista ut :)
13. När förlorade du oskulden? :)
Svar: När jag var 14år
14. Vilken är din favoritblogg :)
Svar: Har nog ingen direkt favorit blogg, läser ju väldigt många så att säga. Men ja kenzas, fannystaafs, matildabokings, OSV.
15. Favorit färg på kläder?
Svar: Svårt att säga, beror ju på klädesplagget men måste nog säga svart!
16. Vilken är din favoritdag i veckan? Varför?
Svar: Fredag! Man har hela helgen framför sig :)

17. Vad tror du att du gör/jobbar med om 5år? 
Svar: Föhoppnings vis pluggar jag till journalist och jobbar i någon klädbutik på sidan om :)

18. Vad lyssnar du på för musik?
Svar: Nästan allt! Men det jag absolut aldrig kommer lyssna på är: Håkan Hellström och sådant, skrikmusik och gubbmusik. Hahah... jag är lite modern av mig, kan man säga så?

19. kan du göra den där sminkvideon med hur du lägger din eyeliner snart?
Svar: Den har jag gjort nu och den hittar du här:20. vilken är din favorit affär?
Svar: Gina tricot, H&M, Cubus, och Bikbok.

21. Berätta om ditt största intresse. Motivera.
Svar: Allstå jag vet inte riktigt. Jag är nog ganska tråkig haha. Men det jag mår bra utav är att blogga, dansa, umgås med vänner, och ja skriva. Dansat framför spegeln har jag gjort sedan jag var 7år och har inte slutat sedan dess. När jag hör en låt kan jag hitta på en koreografi i huvudet utan att ens röra på mig. Dock när jag dansat i dansskolan har jag aldrig riktigt vågat ta för mig på det sättet. Men någon gång önskar jag att jag kommer visa vad jag kan :) Min önskan sedan jag var liten var att bli bakrundsdansare på scen och i musikvideos osv.. vill fortfarande det men är väl lite för feg.

22. Vilka hårfärger har du haft?
Svar: Jag har bara haft blondt, det är alltså min äkta hårfärg som jag har nu. Dock slingade jag (toning dock) håret ljusbrunt i sexan, men det försvann ganska snabbt.
Men såhär såg det ut då/nu:


23. Om du fick 1 miljon, vad skulle du göra?
Svar: Shoppa, shoppa, resa utomlands, shoppa och kanske spara lite.

24. Vilken typ av bloggen tycker du är roligast att läsa? :)
Svar: Modebloggar! Fotobloggar, visst jätte fina bilder, men det blir väldigt tråkigt efter ett tag. Så jag faller mest för mode, skönhet och tips!

25. vill du gå långt i bloggen?
Svar: Alltså jag har inte direkt något mål med denna blogg men visst skulle det vara jätte kul om den blev "stor".

26. längd?
Svar: 163,5 cm!!!! Wow känner mig lång...

27. Ditt favoritplagg?
Svar: För tillfället denna t-shirt:


28. tycker du att du valde rätt linje på gymnasiet ? :)
Svar: Ja det tycker jag! Var lite bekymmrad vid jul och jag var faktist nära på att byta linje som många inte vet. Det är otroligt mycket plugg på samhällsvetenskapslinjen och det visste jag ju förstås redan när jag valde det. Men jag trodde väl att jag skulle få lite fritid i alla fall... Hur som helst så kämpar jag på! Har lärt mig att inte ha för höga krav på mig själv för då kolapsar jag bara. Kan inte få högsta betyg i exakt alla ämnen så varför satsa så högt? Lika bra att satsa högt på de ämnen man verkligen vill&kan prestera bra på. Hur som helst så tror jag även att det kommer bli mycket enklare och roligare i höst då man får sin inriktning. Jag har valt media, vilket jag länge velat ha. Planerat det sedan jag gick i sjuan/åttan tror jag så det känns riktigt bra att det snart blir verklighet! Ser fram emot det :)Så hoppas ni blev nöjda med svaren, undrar ni något så är det bara att fråga på!

mina åsikter om finalens bidrag

Hej på er! Melodifestivalen igår! Bara jag som tittade? Nej självklart inte. Vad det då rätt bidrag som vann? Svar: JA! Enligt mig i alla fall. Eftersom jag tydligen hade ganska starka åsikter om gårdagens program så tänkte jag nu dela med mig av dom. Om ni håller med mig eller inte skiter jag fullständigt i, just so you know!

Tar de ej i ordning som i gårdagens program för de kommer inte ihåg men här kommer dom:

Thorsten Flinck & Rev... – "Jag reser mig igen" - VERKLIGEN?!?!? Förlåt mig men finns det ens något att säga? Tråkigt, tråkigt, tråkigt. 

Dead by April – "Mystery" - Låten är bra. Skrikandet förstörde dock lite. Hatar sånt. Melodifestivalsmatrial? Nope.

David Lindgren – "Shout It Out" - En liten överraskning. Låten var bra, ja. Dock är jag alldeles för trött på killar som står där och sjunger poppiga låtar med ett par bakrundsdansare bakom. Vi hade Eric förra året, det räcker nu.

Danny Saucedo – "Amazing" - Samma sak där.. Visst han såg jätte besviken ut och han ville säkert vinna jätte gärna. Låten var bra, ja. Men somsagt jag är trött på den stilen. Och varför skulle resten av europa rösta på honom, för att han är snygg eller för att låten är bra? Ja det är ju bara att kolla på förra årets program. Erics låt var hemsk, enligt mig. Ingen stark förmedling i låten om man säger så. Men varför fick han röster? Jo för att dom tyckte han var snygg. Så tyvärr Danny men du är inte unik nog.

Lisa Miskovsky – "Why Start A Fire" - Tråkig.

Top Cats – "Baby Doll" - Annorlunda.. Men bra? Nej.

Molly Sandén – "Why Am I Crying" - Underbar låt! Älskar den verkligen och jag tycker hon förmedlar känslan så otroligt bra. Dock tyckte jag att det var bra att hon inte vann för jag tror inte att resten av Europa skulle hålla med mig tyvärr.

Ulrik Munther – "Soldiers" - Blev förvånad när jag hörde låten först! Tycker den är riktigt bra och helt ärligt hittar jag inget fel på hans framförande. 

Björn Ranelid feat. Sara Li – "Mirakel" - Måste jag ens säga något? Morot och Barbie vad tänkte ni på? FRUKTANSVÄRT. Kan man ens kalla det låt?

Loreen – "Euphoria"
Loreen – "Euphoria" - Bäst enligt mig! Hon har en annorlunda stil, hon framför låten annorlunda och låten är sjukt bra! När jag hörde låten första gången tyckte jag att den var skit dålig. Men efter att ha hört den flera gånger så tycker jag den är riktigt bra. Så vi får helt enkelt hoppas på att Europa fastnar på första försöket. I alla fall så tycker jag att hon är en värdig vinnare på grund av att hon är så pass speciell och unik! Vad tycker ni? 


här hittar du snygga, svarta skinnjackor

Untitled #56love,love,love!

Bara jag som äääääääääääääälskar Gina tricots shorts-kollektion??


Untitled #54

trött


länkbyte

Länkbyte med fina Felicia!
Hon bjuder på många fina bilder och självklart mycket mer men det får du ta reda på själv. 
Så klicka på bilden för att komma till hennes blogg:


gina tricot - sminkborstar?!?

Ni har väl inte missat att Gina tricot börjat sälja sminkborstar? Vad kommer härnäst? Skor? Klagar inte om det skulle hända. Tycker det är toppen att dom får in mer och mer.. Vad tycker ni??


Kostar runt 50-lappen gör dom också, tummen upp!

du kan offra 30 minuter


fullt upp!

Hejsan! Har varit lite dålig uppdatering men har haft mycket att göra. Igår firade vi lillebrorsan hela dagen och idag slutade jag kvart över fyra, stack hem och käkade och sen direkt till gymmet med Carro. Så fullt upp med andra ord! Och ikväll ska jag plugga, kolla på friends och bara ta det lugnt. Vi får se hur det blir med bloggandet. Hoppas ni haft en bra dag i alla fall, kram!


Åh sommar.....

dagens vinnare + ny omgång!Vill du ha ännu större chans att vinna? Länka då tävlingen i ett inlägg på din blogg. I kommentaren ska då finnas länk till det inlägget :)

money please?

Untitled #53

grattis på 10-års dagen lillskit<3


dagens låt


dagens vinnare + ny omgång!
I LIKE TO CALL IT SPRING

Untitled #40

nattinatti

Nu ska jag sova och jag är inte ett dugg taggad inför skolan imorn...bläääääääääääääääääääääääääää


I CALL IT SUNDAY

Untitled #52

dagens blogg vinnare + ny omgång!


nu: käk +


bättre bilder på linnet


BIKBOK 149:-

blä-söndag

Godmorgon! Söndag..värdlens tråkigaste dag med världens tråkigaste sysslor. Idag ska jag nämligen städa, tvätta och plugga. Kan det bli värre? Nej skulle inte tro det. Kommer blogga också om jag hinner. Men fy sjutton vad jag är trött på mitt rum! Vill inreda med massa nytt, mublera om osv. Men nej det går inte för mitt rum är så cp att det har två dörrar (varav en som jag försöker täcka för att den inte används) så jag kan inte mublera om som jag vill ha det för då täcks inte dörren.. Skola imorgon också..blääääääääääää. Nej nu ska jag sluta klaga och göra lite nytta. Kram!


Drömmer mig bort lite...

vilken är snyggast????Åhléns kvalité på väskor är väl kanske inte världens bästa... Men jag har så sjukt svårt att hitta en väska som jag gillar. Och nu har jag hittat dessa. Har hittat andra väskor på andra affärer också, men dom är alltid för små. Och jag vill ju ha en väska där jag kan få plats med saker i... Så vilken är snyggast?

dagens blogg vinnare + ny omgång! 


film + popcorn

Hej på er! Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag spenderade gårkvällen med pojkvännen och idag har jag vart på kupolen med Carro. Som tur var hade jag förberett några tidsinställda inlägg. Det jag shoppade finns i ett inlägg under. Nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker bli av med min fruktansvärda huvudvärk. Snart kommer pojkvännen hit igen och vi ska mysa till film och popcorn. Mums! Vad det blir för film vet jag inte ännu. Igår såg vi en skräckis, ganska bra dock blir jag förstås rädd för allting. Nu ska jag svara på lite kommentarer, ciao!


old pic

new in


Linne från Bikbok (bättre bild kommer imorn)Foundation och solglasögon från Cubus
FÄRGADE SKJORTOR

Untitled #51

WHAT MAKES LIFE BEAUTIFUL


HÄR HITTAR DU SNYGGA RINGAR

Untitled #50

9 månader med världens bästa kille


dagens blogg vinnare + ny omgång!STORT GRATTIS! 
Vi kör på en ny omgång:


FASHION


I WOULD LIKE TO WEAR THIS TODAY

Untitled #49

FRÅGOR&SVARHar fått lite frågor som jag glömt svara på. Så, ja förlåt för sent svar! 


SVAR: Jag får min inspiration från andra bloggar, tidningar och sådant. Var som helst med andra ord. Bara man går på stan så får man inspiration på flera olika sätt.


SVAR: Första delen har jag redan svarat på men andra delen tänkte jag göra i ett videoinlägg så att det skulle bli lite roligare. Dock har det inte blivit av ännu för jag är lite lat haha.


SVAR: Ja nu har jag ju precis klippt det men det är fortfarande väldigt långt. Jag har väl inget speciellt tips förutom att du inte ska använda för mycket hjälpmedel som sliter på håret. Jag t.ex plattar ALDRIG håret. För det första för att det sliter otroligt mycket på håret och för det andra för att jag itne behöver det. Ju mer du sliter på håret, detso met behöver du klippa det och då tar det väldigt lång tid för att få det långt. Innan jag klippte mig igår så var senaste gången jag klippte mig, i april. Så det tar ett år för mig för att mitt hår ska SE slitet ut. Så det är alltså det enda jag gör. Att inte göra det slitet haha.SVAR: På den här datan har jag det automatiskt i datan men på min skoldata fick jag lov att ladda ner ett program. Dock kommer jag inte ihåg vad det hette. Men det är bara att söka på google annars. Det går också att gå in på denna sida: Cameroid.com
Om ni har frågor så ställ dom helst i blogresponse, då får ni svar snabbare!!

hjälp mig!!

Jag har funderat på en grej. Jag kanske ska ta och beställa hem smink från ELF Cosmetics men jag är lite osäker. Man vill ju inte beställa hem och så är produkterna inge bra. Så nu ställer jag frågan till er, är produkterna bra? Priserna är ju otroligt billiga så jag skulle verkligen tjäna på att beställa därifrån. Kostar frakten? Berätta allt ni vet om ni beställt därifrån eller känner någon som gjort det. Skulle hjälpa mig otroligt mycket!Klicka på bilden för att komma till hemsidan.

var med och tävla!


super nöjd!

Godmorgon! Som ni vet så klippte jag mig igår, dock inte så mycket. Skulle bara klippa av det slitna så ni kommer fördmoligen inte se skillnaden om jag lägger upp en före och efter bild. Men jag märker stor skillnad. Håret känns så fräscht och nytt på något sätt. Super nöjd! Att bara klippa topparna gör verkligen stor skillnad. Aja här har ni en bild så ser ni hur det var innan:

Vid det svarta sträcket var mitt hår förut.. om inte längre :)


klippning på G

Nu drar jag iväg och blir av med lite hår :)today I would like to wear this

Untitled #48

Få fläckfri hy utan smink - del 1

Untitled #47sweet dreams

Hejsvejs! Gud va många gånger jag har börjat inlägg så.. Får hitta på något nytt tills imorgon. Tjo, tjenare, heeeei, hellu, ciaaao, hej, tjeee.. osv. 
Har spenderat kvällen med min älskade pojkvän men nu har han åkt hem och det är dags för mig att sova. Riktigt trött faktist. Vaknade vid nio imorse, av mig själv. Helt otroligt...Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag hoppas på att få träffa Simone och även få håret klippt av hennes mamma. Känner att det är dags. Har liksom inte klippt mig sen i april... Hehe. Aja nu ska jag sova, godnatt!

create an animated gif


RSS 2.0